Jokainen on kaunis sellaisena kuin on

51NGL3® (lausutaan single) herättää ihmiset kunnioittamaan elämän monimuotoisuutta ja ihmisten erilaisuutta. 51NGL3® myy vaatteita ja tuotteita, joilla on tarkoitus.

Käyttäessäsi 51NGL3® -tuotteita osoitat olevasi kiusaamista vastaan ja kunnioittavasi ihmisten erilaisuutta sukupuoleen, ikään, terveyteen, seksuaalisuuteen, ulkonäköön, käyttäytymiseen, puhetapaan tai muuhun ominaisuuteen katsomatta.

Jokainen ihminen on tärkeä, mutta niin on luontokin. Siksi tuotteissamme ja yhteistyökumppanieden valinnassa korostamme ympäristöystävällisyyttä. Meiltä voit ostaa myös kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.  51NGL3® -tuotteita valmistavat mm. Globe Hope ja suomalaiset käsityöihmiset. Lue lisää jokaisen tuotteen kohdalta verkkokaupasta.

Katja

51NGL3® Mama, CEO

”51NGL3:ssä voin tehdä juuri sitä, mitä sydämeni pitää oikeana. Voin samalla tehdä töitä ja vaikuttaa paremman tulevaisuuden puolesta.”

Kati

51NGL3® mediapersoona, CCO

”Kun Katja ensimmäisen kerran hahmotteli ideaa 51NGL3-ideologiasta meidän kahvipöytämme ääressä, reaktioni oli nopea ja vilpitön. Minä haluan mukaan.”

51NGL3 Company Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen eettissosiaalinen yritys, joka lisää suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden kunnioittamista ihmisten välillä. Järjestämme tapahtumia ja kampanjoita sekä myymme tuotteita, joilla voit osoittaa arvostavasi ihmisten oikeutta olla oma itsensä. Kaikessa toiminassamme pyrimme ottamaan huomioon maapallon säilymisen myös tuleville sukupolville.

51NGL3 Company Oy valittiin Intohimoiseksi yritykseksi Inspired in Finland 2016 -hankkeessa.

Haluatko tulla mukaan aktiiviseen 51NGL3®-tiimiimme tai kiinnostaisiko sinua toimia 51NGL3®-jälleenmyyjänä? Ota yhteyttä.

Arvomme

Ilo

Yhdenvertaisuus

Rakkaus