Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa SYT järjesti kesäkuussa somessa äänestyksen Suomen Uhkarohkeimmasta yrittäjästä.

Ehdotuksia tuli yli sata. 51NGL3 Company Oy:tä ehdotettiin mm. seuraavilla perusteilla:

”Kaksi DI-naista, jotka lähtivät tekemään ihmisten asennekasvatuksesta ja kiusaamisen vähentämisestä liiketoimintaa ilman ulkopuolista rahoitusta. 51NGL3 Company Oy on täysin uudenlainen konsepti, jossa on B2B ja B2C palveluita eli H2H-liiketoimintaa.”

”Intohimoista työtä kiusaamisen ja eriarvoisuuden poistamiseksi. 51NGL3 Companyn agendana on, että jokainen on kaunis sellaisenaan kuin on. Eritoten lasten kiusaamisen vähentäminen on tärkeimpiä missioita.”

”Katja Rasi ja Kati Halonen ovat molemmat diplomi-insinöörejä ja ”hypänneet tuntemattomaan” ja saaneet nyt arvostusta ideoistaan, jossa mm. vaate on aate, kielikylpyjä kouluille ja erilaiset hyvän mielen tempaukset, jossa tuodaan näkyvyyttä yrityksille hyvän asian kautta. Näillä Naisilla on suuri sydän!”

Kisan voitti GimmeYaWallet Productions Oy. Kassanjohtaja Merja Jokinen summasi asian: ”Kaiken kaikkiaan sekä teidän, Madventuresin luojien että monen muun ehdotuksen kohdalla näkyi business-suuntautuneen voitontavoittelun sijaan ihmisyyden ja inhimillisyyden lisäämiseen liittyvät hankkeet.”