LEHDISTÖTIEDOTE – JULKAISTAVISSA HETIrunokirja kansi

51NGL3 julkaisi oman runokirjan:

Runokirja joka nostaa varjoista valoon

 Sanoilla – ja sanavalinnoilla – on merkitystä. Sanat sekä sivaltavat että hoitavat, sanavalinnat paljastavat – usein tahtomattamme – mitä me oikeasti ajattelemme.

51NGL3 Company Oy on kustantanut runokirjan Varjoista valoon (ISBN 978-952-68040-1-9). Kirjalla haluamme lisätä sekä positiivisten sanojen käyttöä että toisen ihmisen ja eri näkökulmien ymmärtämistä. Väkivalta on aina väärin; olosuhteista, taustoista ja uskomuksista riippumatta. Toisen ihmisen arvostaminen lähtee itsekunnioituksesta. Jos olet näkymätön, alat helposti uskoa että sinulla ei ole arvoa – eikä näin ollen mitään menetettävää.

”Perhoset nousevat ohdakkeista. Ei kenenkään maalta.”

Suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden ymmärtämistä tarvitaan tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Pelko, erityisesti erilaisuuden pelko, synnyttää vihaa. Ymmärtäminen ystävyyttä. Emme kuitenkaan halua ajaa suvaitsevaisuutta sinisilmäisesti, vaan ihmisten erilaisuutta kunnioittaen, niin että jokainen ihminen kunnioittaisi myös toisten ihmisten arvoa ja erityisyyttä. Uskomme, että suvaitsevaisuus kasvaa ihminen kerrallaan.

”Uskonkauppiaiden joukosta löysin oikean profeetan. Antoi leivän, ei kiveä.”

51NGL3®-lifestyle -brändin tavoitteena on avata ihmisten silmät näkemään erilaisuus positiivisena asiana, sekä mahdollisuudet joita erilaisuuden hyväksyminen voi tuoda mukanaan. Jokainen ihminen on kaunis sellaisena kuin on.

 

Runokirjan Varjoista valoon (pdf) voi tilata verkkokaupasta http://51ngl3.com/verkkokauppa/. Ystävänpäivään saakka sen saa veloituksetta (ovh 35 €) koodilla ERILAISUUS.

Lehtistötiedote (pdf)

Lisätietoja:

 

Katja Rasi, toimitusjohtaja, 51NGL3 Company Oy, puh. 0400 600 644, katja.rasi@51ngl3.fi

Kati Halonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, 51NGL3 Company Oy, 040 580 5484

 

51NGL3 Company Oy on suomalainen kahden sisukkaan naisen yritys, jonka tarkoituksena on lisätä suvaitsevaisuutta ihmisen sukupuoleen, ikään, terveyteen, ulkomuotoon, käyttäytymiseen, seksuaalisuuteen tai muuhun ominaisuuteen katsomatta.