Minä-en-kiusaaKiusaamista vastaan taisteleva 51NGL3 Company Oy lanseerasi Hymy kiertämään -kampanjan tiistaina 9. elokuuta eli juuri ennen koulujen syyslukukauden alkamista. Kampanjan perimmäinen idea on vähentää kiusaamista niin kouluissa kuin työyhteisöissä sekä saada ihmiset hymyilemään enemmän. Kampanjan keulakuva on hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen.

Tilaisuudessa oli reilu 60 henkeä viihdemaailman tähdistä talouselämän vaikuttajiin. 51NGL3 mama Katja Rasi puhui 51NGL3:n tehtävästä, joka on vähentää kiusaamista kiusaamista positiivisin keinoin ja edistää ihmisten erilaisuuden hyväksymistä ja arvostamista. Shirly Karvinen kertoi hymyn voimasta ja Pertti Kurikan nimipäivien Toni Välitalo esitti koskettavan vetoomuksen, että emme kiusaisi toisiamme.

Hymy kiertämään jatkuu arjessa ja jokapäiväisessä elämässä. Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan.

Hymy_Shirly_taiteiden_yöJos haluat saada oman hymyvinkkisi Shirlyltä, niin se onnistuu Taiteiden yössä 25.8.2016 klo 18–21 Kampin ostoskeskuksen toisessa kerroksessa (Narinkkatorin pääty). Silloin Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen jakaa virtuaalisia hymyjä ja hymyvinkkejä. Osallistujat saavat oman VR (virtual reality) YouTube-videon, jonka osallistujat voivat halutessaan jakaa sosiaalisessa mediassa. Videossa virtuaali- ja reaalimaailman yhdistyy täysin uudella tavalla, ilman laseja tai pelikoneita. Tempauksen tarkoituksena on nostattaa hymy kaikkien huulille ja jakaa hyvää mieltä ja muistuttaa ihmisiä, miten jokainen voi osaltaan vähentää kiusaamista.

Kampanjan lanseeraustilaisuudessa mukana:
Honeyhill Trading Oy
Honeyhill Wines Oy
Kukkaserenadi
Leivon Leipomo Oy
Leppävaaran kukka
Studio Teho-Kuva
Viinikellari.com