[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

NALLETYÖPAJA ALKAA TORSTAINA 29.9.

CuddleBear jakaa hyvää mieltä Suomessa ja maailmalla. CuddleBear –nallet ovat käytettyjä nalleja, jotka saavat nyt uuden tehtävän: muistuttaa ihmisiä hyvistä teoista. Nallet on hankittu Kierrätyskeskuksista, ne ovat pesty ja huollettu. Nyt nalleilta puuttuvat enää vaatteet ennen maailmalle lähtöä. 51NGL3 kutsuukin nyt kaikki ompelemaan t-paitoja nalleille. Ensimmäinen nalletyöpaja on torstaina 29.9. klo 12-15 Espoon Sellon kirjastossa. Tervetuloa mukaan!

Nallehankkeen perimmäinen syy on saada ihmiset tekemään hyviä tekoja ja myös muistuttaa kiittämistä. Hanke lisää kansainvälistä yhteisöllisyyttä yli rajojen. Myös tuotoilla tehdään hyvää ja yhteistyökumppaniksi valittiin täksi vuodeksi Pääkaupunkiseudun Turvakoti ry. Osa myyntituotosta käytetään suoraan Pääkaupunkiseudun Turvakoti ry:n jouluaaton asukkaiden joululahjoihin. Tarkoituksena on tuoda pieni lohduttava ele ihmiselle, joka ei voi viettää rauhallista joulua kotona.

Aira Samulin on hankkeen suojelija ja ensimmäinen nalle nimeltä Aatami onkin saanut jo kodin Hyrsylänmutkan Nukkemuseosta. Eurokangas lahjoitti nalleille paitakankaat ja ompelulangat. Myös ennakkotilauksia on jo saatu. Muun muassa Iivisniemen ala-asteen rehtori tilasi CuddleBear -nallen. Arvatenkin nalle tulee kiertämään heidän koulussaan vielä tänä vuonna.

CuddleBear –nallen voi ostaa lokakuun 10. päivä alkaen 51NGL3n verkkokaupasta ja se maksaa 35 € + postitusmaksun. Yritykset ja organisaatiot voivat ostaa nallen 100 eurolla, jolloin heidät mainitaan CuddleBear –nettisivuilla. Jos lisäksi nallelle halutaan antaa tietty nimi, sen voi ostaa 500 euron hintaan. – Odotamme mielenkiinnolla saammeko nalleja esimerkiksi nimillä: Elisa, Karl Fazer, Helen, Ilmarinen, CaveriOn, Andritz ja Pöyry, Katja Rasi 51NGL3 Company Oy:n toimitusjohtaja pohtii.

Ensimmäiset CuddleBear -nallet laitetaan matkaan lokakuussa. Jokaisella nallella on oma nimensä ja heidän reiteistään kerätään kuulumisia CuddleBearin facebooksivulle ja instagramiin, jonne nallen sen hetkinen haltija voi laittaa valokuvia.

FB facebook.com/51NGL3CuddleBear/ IG: 51NGL3CuddleBear

 

Lisätietoja:
Katja Rasi, toimitusjohtaja, 51NGL3 Company Oy, puh. 0400 600 644
Kati Halonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, 51NGL3 Company Oy, 040 580 5484
https://www.facebook.com/51NGL3CuddleBear/
http://www.51NGL3.com/cuddlebear

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Hankkeessa mukana

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][image_with_animation image_url=”1533″ alignment=”center” animation=”Fade In”][vc_column_text]Pääkaupunkiseudun Turvakoti ry[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][image_with_animation image_url=”1554″ alignment=”center” animation=”Fade In”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][image_with_animation image_url=”1583″ alignment=”center” animation=”Fade In”][vc_column_text]Espoon Sellon kirjaston työpaja[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]