Starttasimme CuddleBear Clubin eli hyvänmielennalle-kampanjan lokakuun 2016 alussa. Kampanjan avulla kerättiin joululahjoja turvakotiin, niitä lapsia ja aikuisia varten, jotka eivät voi viettää turvallista ja rauhallista joulua omassa kodissaan. Turvakodissa on tänäkin jouluna yli 10 aikuista ja jopa 25 lasta, joiden iät vaihtelevat parin päivän ikäisestä 18-vuotiaaseen.

Kampanja onnistui todella hyvin. CuddleBear-nallekampanjalla saatiin aikaiseksi kaksi säkillistä joululahjoja eli 51 lahjaa ja ne vastaanotti maanantaina 19.12. Pääkaupungin Turvakoti ry:n toiminnanjohtaja Karola Grönlund. Moni yritys myös lahjoitti tuotteita kampanjaa varten mm. Aco Kosmetiikka, Eurokangas, HienoStella, Lara’s Secret, Team Mark ja Turotim. Aira Samulin on kampanjan nallekummi.

Haluaisitko vielä oman nallen? Tilaa itsellesi, rakkaimmillesi ja ystävillesi unohtumaton lahja, CuddleBear -kiertävä nalle, joka annetaan hyvää tehneelle ihmiselle. Nalle jatkaa matkaansa aina edelleen seuraavalle hyvää tehneelle. Tämä on loistava lahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea! Lue lisää nalleista tai seuraa heitä Facebookissa.