CUDDLEBEAR JAKAA HYVÄÄ MIELTÄ SUOMESSA JA MAAILMALLA

CuddleBear nalle ilahduttaa ja muistuttaa hyvistä teoista. Anna ystävällesi lahjaksi kiertävä nalle, CuddleBear. Se on erityinen nalle, jonka tarkoitus on piristää päivää hetken ja jatkaa sitten matkaansa ilahduttamaan muita ihmisiä. Kun ostat nallen, vaikutat moneen asiaan:  nallet ovat puunattuja ja tuunattuja kierrätysnalleja, joten ne eivät lisää ympäristön kuormitusta. Nallet opettavat huomioimaan muita ihmisiä, ne lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta, ja voit seurata minne lähettämäsi nalle maailmalla matkaa. TIlaa CuddleBear nalle meiltä tai käy ostamassa sellainen Kauppa&Galleria Tallista Espoosta.

 

 

CUDDLEBEAR EI OLE TARKOITETTU OMAKSI VAAN ISOMMAKSI ILOKSI

Ideana on, että nallen antaa ihmiselle, joka on tehnyt jotain mukavaa ja ilahduttavaa sinulle. Se on osoitus hyvästä teosta. Kun kokee, että nallen voi antaa seuraavalle, sen matka jatkuu. Eli myös nallen saaja antaa CuddleBearin eteenpäin henkilölle, joka on omalla tavallaan ilahduttanut muita. Näin siis nalle siirtyy henkilöltä toiselle. CuddleBearin matkaa voi seurata facebookista ja instagramista, jonne nallen haltijat voivat laittaa kuvaterveisiä hastagillä #cuddlebear. 

– Jännittävää nähdä missä päin maailmaa meidän nallet vielä matkaavat, pohtii Katja Rasi 51NGL3 Company Oy:stä. 

Nallet laitetaan matkaan lokakuussa. Jokaisella nallella on oma nimensä ja heidän reiteistään kerätään kuulumisia CuddleBearin facebooksivulle ja instagramiin (facebook.com/CuddleBearClub, Instagram: @CuddleBearClub). 

CuddleBear nalleja -voi ostaa kuka tahansa ja laittaa eteenpäin hyväntekijälle. Lisäksi toivomme mahdollisimman paljon myös yrityksiä ja organisaatioita mukaan. Yritykset voivat mm. nimetä oman nallen ja päättää miten nallen matka alkaa. Esimerkiksi Eurokangas laittoi ensimmäisen nallen matkaan arvonnalla. Eräs espoolainen ala-aste haluaa puolestaan CuddleBearin avulla muistuttaa hyvistä teoista koululaisia. Myös kirjastot voivat lainata nalleja päiväkoteihin.

HANKE HYVÄLLÄ ASIALLA

paakaupungin-turvakoti-logo

Nallejen tuotto käytettiin joululahjoihin jaettavaksi jouluaattona Pääkaupungin turvakoti ry:ssä talon asukkaille. CuddleBear-nallekampanjalla hankittiin kaksi säkillistä joululahjoja ja ne vastaanotti maanantaina 19.12. Pääkaupungin Turvakoti ry:n toiminnanjohtaja Karola Grönlund. Moni yritys myös lahjoitti tuotteita kampanjaa varten mm. Aco Kosmetiikka, Eurokangas, Lara’s Secret, Team Mark ja Turotim.

Tämä merkki kertoo osallistumisesta CuddleBear -hankkeeseen.

LUE CUDDLEBEAR CLUBIN SÄÄNNÖT

Nalletempauksen suojelijana toimii ihana Aira Samulin.

Ihan ensimmäinen CuddleBear Adam (ystävien kesken Aatami) sai kodin Airan luota.

CuddleBear Ally lähti seikkailemaan ja muistuttamaaan poliitikkoja hyvistä teoista. Allyn otti ensimmäisenä matkan kansanedustaja Johanna Karimäki. Katso haastattelu.

NALLEGALLERIA

Kaikki kiertoon lähtevät CuddleBear -nallet ovat uniikkeja ja numeroituja. Toista samannumeroista tai näköistä nallea ole.

Nalleja on maailmalla jo enemmänkin, seuraa Facebook ja Instragram @CuddleBearClub

REISSUSSA OLEVAT NALLET

NALLEN LAITTAVAT MATKAAN

HALUATKO MUKAAN NALLEPROJEKTIIN?

51NGL3 on kerännyt suuren määrän kierrätysnalleja ja vaatettaa niitä yhdessä käsityöihmisten kanssa. Etsimme jatkuvasti sekä lisää nalleja että nallejen pukijoita. Jos haluat kutoa, virkata tai ommella nallelle paidan, ota yhteyttä asiakaspalvelu@51NGL3.fi. Otamme mielellään vastaan myös kodittomaksi jääneitä nalleja.

Syyskuussa pidimme ensimmäisen nallepaitapajan Espoossa Sellon kirjastossa. Järjestämme vielä toisen pajan lokakuun aikana. Ilmoitamme pajasta Facebook sivuillamme. Kaikki ovat tervetulleita kutomaan ja ompelemaan vaatteita. Eurokangas on mukana pukemassa CuddleBeareja.

Lisätietoja:

Katja Rasi, toimitusjohtaja, 51NGL3 Company Oy, puh. 0400 600 644, katja.rasi@51ngl3.fi
Kati Halonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, ­51NGL3 Company Oy, 040 580 5484, kati.halonen@51ngl3.fi
https://www.facebook.com/CuddleBearClub/