CUDDLE BEAR club -pehmonalle matkaa ihmiselta toiselle

Cuddle Bear Club pehmonalle ilahduttaa ja muistuttaa hyvistä teoista. Anna ystävällesi lahjaksi kiertävä Cuddle Bear Club -nalle. Se on erityinen nalle, jonka tarkoitus on kiittää ystävällisyydestä sekä tuoda iloa mahdollisimman monelle ihmiselle. Kun ostat nallen, vaikutat moneen asiaan:  Nallet opettavat huomioimaan muita ihmisiä, ne lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta, ja voit seurata minne lähettämäsi nalle maailmalla matkaa. Löydät Cuddle Bear Club pehmonallet jälleenmyyjiltämme kartta. Tai voit tilata sen myös  verkkokaupastamme.

CUDDLE BEAR club pehmonalle on tarKOITETTU jaetuksi ILOKSI

Ideana on, että nallen antaa ihmiselle, joka on tehnyt jotain mukavaa ja ilahduttavaa sinulle. Se on osoitus hyvästä teosta. Kun kokee, että nallen voi antaa seuraavalle, sen matka jatkuu. Eli myös nallen saaja antaa Cuddle Bearin eteenpäin henkilölle, joka on omalla tavallaan ilahduttanut muita. Näin siis nalle siirtyy henkilöltä toiselle. CuddleBearin matkaa voi seurata facebookista ja instagramista, jonne nallen haltijat voivat laittaa kuvaterveisiä hastagillä #cuddlebearclub.

Jokaisella nallella on oma nimensä (esim. #Winslow) ja heidän kuulumisia matkastaan postataan Instagramiin ja Facebookiin hashtageilla #cuddlebearclub ja #nallennimi. Julkaisemme muutamia valittuja myös sivuillamme  Facebookissa ja Instagramissa   @CuddleBearClub.

CuddleBear nalleja -voi ostaa kuka tahansa ja laittaa eteenpäin hyväntekijälle. Lisäksi toivomme mahdollisimman paljon myös yrityksiä ja organisaatioita mukaan. Yritykset voivat nimetä oman nallen ja päättää miten nallen matka alkaa. Esimerkiksi Eurokangas laittoi ensimmäisen nallen matkaan arvonnalla. Eräs espoolainen ala-aste haluaa puolestaan Cuddle Bear Club nallen avulla muistuttaa hyvistä teoista koululaisia. Myös kirjastot voivat lainata nalleja päiväkoteihin.

 

 

 

CUDDLE BEAR CLUBIN SÄÄNNÖT

Cuddle Bear Club

 

 

rekisteröi oma nallesi

Voit rekisteröidä oman nallesi, jolloin se on ainoa virallinen antamallasi nimellä varustettu nalle. Eli toista samannimistä nallea ei voi olla rekisterissämme. Julkaisemme täällä hyväksytysti rekisteröidyt nallet. Tarkista, onko nallen nimi vapaa alla olevalla hakukentällä. Muista nimeen lisätä alkuun #-merkki.

Kun olet tarkistanut, että nimi on vapaa, rekisteröi antamalla tietosi alla olevaan kenttään. Anna nallen nimi hashtagilla varustettuna eli muodossa: #nallennimi. Anna samalla myös sähköpostiosoitteesi ja paikkakunta, josta nalle lähtee matkaan. Sähköpostiosoitettasi ei jaeta kolmansille osapuolille, mutta saatamme lähettää Cuddle Bear Club -postia pari kertaa vuodessa. Voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilaajista.

9 + 13 =

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Nallen nimi

Lähtöpaikkakunta

#001 #Aatami Hyrsylänmutka
#002 #Sauli Helsinki
#003 #Veikka Eurokangas, Vantaa
#004 #Winslow Espoo
#005 #Beckett Helsinki
#006 #Ambrosia Espoo
#007 #Diana Helsinki
#008 #Austen Iivisniemen ala-aste, Espoo
#009 #Upsis Espoo
#010 #Duke
#011 #Rex
#012 #Lucky
#013 #Octavia
#014 #Casey Helsinki
#015 #Snow Helsinki
#016 #Cameron Helsinki
#017 #Ally Eduskunta
#018 #Barry
#019 #Cookie
#020 #Joni Espoo
#021 #Harvey
#022 #Valentina
#023 #Bree
#024 #Noel Espoo
#025 #Micah
#026 #Remus
#027 #Agnes Kauppiaiden kauppaoppilaitos Mercuria, Vantaa
#028 #Iris Helsinki

Cuddle Bear Clubin tarina ja historia

Cuddle Bear Club sai alkunsa syksyllä 2016, jolloin teimme ensimmäiset Cuddle Bear Clubin nallet kierrätysnalleista. Ensimmäiset nallet erottavat siitä, että kaikki ovat erinäköisiä ja numeroituja #001 – #099 välillä. 

Ensimmäisestä Cuddle Bear Club nalle-erästä #Ally seikkailee eduskunnassa ja muistuttaa poliitikkoja hyvistä teoista. Allyn otti vastaan ensimmäisenä kansanedustaja Johanna Karimäki. Katso haastattelu.

HALUATKO Cuddle bear club jälleenmyyjäksi?

Lisätietoja:

Katja Rasi, toimitusjohtaja, 51NGL3 Company Oy, puh. 0400 600 644, katja.rasi@51ngl3.fi
Kati Halonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, ­51NGL3 Company Oy, 040 580 5484, kati.halonen@51ngl3.fi