[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

CuddleBear jakaa hyvää mieltä Suomessa ja maailmalla

Haluamme tehdä toisten ihmisten ilahduttamisesta iloisen ja helpon tavan. Yksi tapa kiittää ja muistaa ihmistä, joka on tehnyt sinulle jotain mukavaa ja mieleenpainuvaa, on antaa hänelle oma nalle, CuddleBear. Se on erityinen nalle, jonka tarkoitus on piristää päivää hetken ja jatkaa sitten matkaansa ilahduttamaan muita ihmisiä.

CuddleBear ei ole tarkoitettu omaksi vaan isommaksi iloksi

­­

Ideana on, että nallen antaa ihmiselle, joka on tehnyt jotain mukavaa ja ilahduttavaa sinulle. Se on osoitus hyvästä teosta. Kun kokee, että nallen voi antaa seuraavalle, sen matka jatkuu. Eli nallen saaja antaa myös sen eteenpäin henkilölle, joka on omalla tavallaan ilahduttanut muita. Näin siis nalle siirtyy henkilöltä toiselle. CuddleBearin matkaa voi seurata facebookista ja instagramista.

-Jännittävää nähdä missä päin maailmaa meidän nallet vielä matkaavat, pohtii Katja Rasi 51NGL3 Company Oy:stä.

Nallet laitetaan matkaan lokakuussa. Jokaisella nallella on oma nimensä ja heidän reiteistään kerätään kuulumisia CuddleBearin facebooksivulle ja instagramiin (facebook.com/51NGL3CuddleBear, Instagram: 51NGL3CuddleBear).

 

Haluatko mukaan nalleprojektiin?

51NGL3 on kerännyt suuren määrän kierrätysnalleja ja vaatettaa niitä yhdessä käsityöihmisten kanssa. Etsimme jatkuvasti sekä lisää nalleja että nallejen pukijoita. Jos haluat kutoa, virkata tai ommella nallelle paidan, ota yhteyttä asiakaspalvelu@51NGL3.fi. Otamme mielellään vastaan myös kodittomaksi jääneitä nalleja.

Syyskuussa aloitamme nallepaitapajat Espoossa Sellon kirjastossa. Sinne ovat kaikki tervetulleita kutomaan ja ompelemaan vaatteita.

 

Lisätietoja:

Katja Rasi, toimitusjohtaja, 51NGL3 Company Oy, puh. 0400 600 644, katja.rasi@51ngl3.fi

Kati Halonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, ­51NGL3 Company Oy, 040 580 5484, kati.halonen@51ngl3.fi

https://www.facebook.com/51NGL3CuddleBear/

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][heading]Ennakkotilaa oma CuddleBear![/heading][vc_column_text]CuddelBear -nallet lähtevät matkaan lokakuussa. Osa nalleista lähtee matkaan yllättävissä paikoissa yllättäen ihmisiä. Nalleja saa myös verkkokaupastamme hintaan 35 € + postituskulut. Ostamalla nallen, osallistut hyvään tekoon. Osa tuotosta suunnataan suoraan joululahjahankintoihin Turvakoti ry:n turvakoteihin jouluksi 2016.

Täytä alla oleva lomake ja kerro vapaassa kentässä kuinka monta nallea haluat ja haluatko itse valita nallen. Kerro myös toimitusosoitteesi.

Kiitos tilauksestasi![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti

 Tilaan 51NGL3®-uutiskirjeen

 Liityn maksuttomaan 51NGL3®-heimoon

 Olen kiinnostunut yhteistyöstä

 Olen kiinnostunut toimimaan jälleenmyyjänä

[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][image_with_animation image_url=”1519″ alignment=”” animation=”Fade In”][/vc_column][/vc_row]