CUDDLEBEAR CLUBIN SÄÄNNÖT

Nämä säännöt koskevat kaikkia, jotka ovat ostaneet tai saaneet CuddleBear nallen. Näitä ihmisiä ja nalleja kutsutaan yhteisellä nimellä CuddleBear Club.

0. ONNEKSI OLKOON: SINÄ VÄLITÄT!

(tämä koskee CuddleBear nallen ostaneita)

Olet ostanut CuddleBear nallen, jolla on tärkeä tehtävä: muistuttaa ihmisiä hyvistä teoista. Anna nalle eteenpäin ihmiselle joka täyttää jonkin alla olevista kriteereistä:

a) on kiltti toisille, b) tehnyt hyvänteon tai c) koska tarvitsee lohdutusta

Sitä ennen tee kohdan 3 mukaisesti.

1. ONNEKSI OLKOON: SINUT ON HUOMATTU!

Olet saanut CuddleBear nallen, koska nallen antajan mielestä olet sen ansainnut:

a) olemalla kiltti toisille, b) tekemällä hyvänteon tai c) koska tarvitset lohdutusta

2. NALLE EI JÄÄ OMAKSI

CuddelBear nalle kiertää ihmiseltä toiselle ja muistuttaa hyvistä teoista. Auta nallen tärkeässä tehtävässä antamalla se seuraavalle, joka täyttää kohdassa 0 esitetyt kriteerit.

3. LÄHETÄ TERVEISIÄ

Nallesta luopuminen voi olla vaikeaa, mutta nalleakin harmittaa, jos se ei pääse suorittamaan tehtäväänsä. Meitä kaikkia CuddelBear faneja ilahduttaa se asia, että voimme seurata nallen matkaa Facebookissa ja Instagramissa. Laita siis nallesta kuvaterveinen näin:

Facebook: Jaa kuva ja terveiset (laita myös nallen nimi ja numero. esim. #020 #joni #cuddlebearclub) clubin FB-sivuilla: http://www.facebook.com/cuddlebearclub

Instagram: Jaa kuva ja terveiset IG tililläsi ja tägää @cuddlebearclub ja #cuddlebearclub. Lisäksi kannattaa laittaa hästägeinä nallen nimi ja numero.

Muista myös seurata CuddleBear clubin tilejä, niin tiedät missä nallesi matkaa.

 

BON VOYAGE!

LUE LISÄÄ CUDDLEBEAR NALLEISTA