51NGL3 Company Oy on valittu kymmenen intohimoisen yrityksen joukkoon lähes 400 ilmiannetun yrityksen joukosta.

Intohimoinen yritys 2016 -kampanjan tavoitteena oli löytää yrityksiä, joita ajaa eteenpäin aito intohimo ja palo yritystoiminnan kehittämiseen. Intohimoinen yritys 2016 -kampanjan taustalla ovat Savonlinnan Oopperajuhlat, Perheyritysten liitto, Suomen Nuorkauppakamarit ja Tekes. Tuomariston valinta julkistettiin lauantaina 16.4. Intohimoinen yritys 2016 -gaalassa Helsingissä OP Vallilassa.

Katja Rasi ja Kati Halonen ovat naisia, joilla on unelma. Unelma maailmasta, jossa kiusataan vähemmän, ei pelätä niin paljon erilaisuutta ja hyväksytään se, että me olemme jokainen erilaisia, yksilöitä. Meistä jokainen on kaunis.

– Teemme tätä työtä täydellä sydämellä. Tämä tunnustus lisää uskoamme siihen, että se, mitä me teemme, on tärkeää. Ja tulemme viemään tätä viestiä ja konseptia myös kansainvälisille markkinoille, 51NGL3 Company Oy:n perustaja Katja Rasi sanoo.

– Pääsimme nuorena startup:na mukaan mahtavien yritysten joukkoon. Olemme tästä todella ylpeitä ja jatkamme työtämme, jos mahdollista vieläkin suuremmalla intohimolla, Kati Halonen jatkaa.

Juhlien jälkeen työt jatkuvat heti maanantaina. Kaksikon aikaa vievät tällä hetkellä etenkin Yrittäjäkin on ihminen -kampanjan tempaus, jossa kuka tahansa voi äänestää yrittäjää, joka ansaitsee pienen yllätyksen arkeensa.

– Olemme saaneet tähän mukaan monta yrittäjää, jotka haluavat olla mukana ilahduttamassa työn raskaita raatajia. Lisäksi haemme parhaillaan tähän tempaukseen radiokanavaa yhteistyökumppaniksi, Katja Rasi toteaa.

 

Kärkikymmenikkö valittu, Intohimoinen yritys 2016 lehdistötiedote ja 51NGL3:n tarina

Lisätietoja:

Katja Rasi, toimitusjohtaja, 51NGL3 Company Oy, puh. 0400 600 644

Kati Halonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, 51NGL3 Company Oy, 040 580 5484